Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 20-11-2015 23:23:52
Geldzaken & Recht

Phissing mail van fbto

[quote=gerbera schreef op vrijdag 20 nov 2015, 22:57]@zoekster schreef ook zo grappig, ing, en maar om mijn mailadres zit te zeuren, want nu kunnen ze me niet bereiken. hoezo? ze kunnen toch bellen? ??
vreemd ing geeft zelf aan dat ze nooit om uw gegevens zal vragen, dus ook uw e-mailadres niet. maak al heel lang gebruik van ing en heb, buiten de nieuwsbrief, nog nooit een persoonlijk bericht en/of een verzoek om gegevens, dus ook over mijn e-mailadres, van hun ontvangen .

vind dit ook een ietwat vreemde reactie: ook nooit een verzoek om gegevens email adres gehad van de ing; alleen op de site zie ik dat er wat "boodschappen/mededelingen" voor me klaar staan. en dat gaat dan alleen maar dat nieuwe incasseerders hun afschrijvingen gaan doen en of ik het daarmee eens ben, zo niet... advies wat te doen bij...!