Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-11-2015 17:04:34
Voeding & Gezondheid

Duizeligheid

Het probleem is, dat er bij ons mensen zo veel verkeerd kan gaan, dat zelfs een arts niet alle mogelijkheden kan overzien. een huisarts zal meer neigen naar wat hem bekend is, een specialist kent vaak helaas enkel nog zijn directe specialisme, want de zorgverzekeraar eist dat nu eenmaal: liefst een orthopeed, die 500 linkerknie operaties per jaar doet, en geen idee meer heeft van de verbindingen naar de rug, dan een wat meer generalist, die ook eens denkt aan het mogelijk gehinderd zijn op wervels in de rug.

leuk om aan burgermensen e.e.a te vragen - wie weet komt ergens het "he, ik toevallig ook, en zo-en-zo behandeld"- doch ik acht mij in zoiets niet bevoegd. ik vraag ook niet aan passagiers, hoe het vliegtuig gevlogen moet worden.

ik zou eens naar een andere arts / ziekenhuis gaan, desnoods in een ander land, bijv op vakantie met een goede reisverzekering.
bijv:
a) mijn lage rug problemen zijn in een thais zhs -na 20 jaar rugpijn- gediagnostiseerd en in een vlaams zhs geopereerd gezien de nl wachttijden, en in nl gerevalideerd.
b) mijn neuroloog dacht - na diverse tests - aan het "carpale tunnel syndroom" (= door afknelling prikkeling in de vingers), doch een ( inmiddels de 3e ) fysiotherapeut bewees, dat het een knelling onder het sleutelbeen was