Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hendrikbos
hendrikbos - 23-11-2015 17:08:26
Vrije tijd & Tuin

Mag in afvoergoten water blijven staan?

Dag elizabeth,

de antwoorden van de woningbouw en het bouwbedrijf zijn niet alleen ergerlijk, maar ook nog eens niet correct.
voor wateropslag gebruik je bijvoorbeeld een regenton, een vijver of een ondergronds reservoir en zeker geen waterafvoergoot rondom het betonnen plateau van een balkon. daar heeft de goot maar één doel, nl.: het (vlot) afvoeren van (regen)water.

het is duidelijk dat men koste wat het kost niet wil toe geven dat de betonnen goot een verkeerde afloop heeft. zou men dat erkennen, dan is de woningbouw verplicht dit te corrigeren en wel bij alle huurders. om dat te voorkomen doet men alsof de huurders het bij het verkeerde eind hebben. dat is namelijk de goedkoopste oplossing voor hun probleem, want zij zijn de eigenaar van het gebouw en niet de huurder.

jullie (de huurders) hebben gelijk, en met die zekerheid op zak moet er toch wel een commissie voor huurders zijn waaraan deze (te zot voor woorden) situatie voorgelegd kan woorden.
wellicht zijn er mensen op dit forum die op dit punt een waardevolle suggestie hebben en van het bestaan van een dergelijke commissie op de hoogte zijn?

maak foto-bewijzen, zodat je de verkeerde afloop en de negatieve gevolgen ervan duidelijk kunt aantonen.
en neem de gesprekken op die je m.b.t. dit onderwerp voert met de woningbouw.

succes!

met vriendelijke groet.
hendrik