Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 24-11-2015 01:44:16
Geldzaken & Recht

Armoede in nederland is achterhaald

[quote=tenormin schreef op dinsdag 24 nov 2015, 00:10]waardeer de inzendingen van @valerius-2 veelal, edoch, vind "minder weelde" ietwat te luxueus overkomen. met een uitkering, zonder dat men daar zelf iets aan kan doen komt het woord "weelde" sowieso niet in het woordenboek voor. het is meer zoiets als "overleven" en proberen geen schulden te creƫren. dat is al knap genoeg als men dat al kan realiseren.
mijn ervaring komt nu eenmaal tot die uitspraak, een auto alleen voor gebruik zonder dat dit nodig is om te leven is volgens mij nog steeds weelde en zover ik kan kijken is dit een van de dingen die dit leiden tot verkeerde uitgaven die niet nodig zijn om te leven.ik zie het wel eens bij het boodschappen doen moet altijd met de auto ook kinderen naar school brengen enz.