Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gerry1969
Gerry1969 - 29-11-2015 15:47:27
Computers & Telefonie

Annuleren van bestelling pc-build alternate pc

@alfatrion, in geval van uw argumenten zou de hele uitzondering van op maat laten maken uit de wet kunnen worden geschrapt. wat je ook in elkaar laat zetten er is altijd sprake van prefab. een ring met diamant bestaat uit twee reeds gefabriceerde onderdelen en een maatpak heeft zeker weten voorgefrabriceerde onderdelen zoals knoopjes en een rits, ook is de stof met het gewenste patroon al voorgefrabriceert.
de klant in deze casus koopt een pc welke dan weliswaar uit reeds bestaande onderdelen komt te bestaan maat afwijkend is van het standaard aanbod. als ik een open doos met een mobo zou krijgen omdat deze over was van deze order dan gaat het pakje direct retour. mobo wordt dus of onverkoopbaar of moet afgeprijsd worden dus verlies voor alternate. deze kosten worden ondervangen door de annuleringskosten die ts zou moeten betalen. dat de status niet op assemblage staat kan ook inhouden dat er, zolang de ssd niet binnen is niet verder wordt gewerkt aan de te bouwen pc.
diewilik