Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bardje - 29-11-2015 23:46:01
Geldzaken & Recht

Verplichting tot een digitaal leven ..


dat is wel heel kort door de bocht, en dat er bezuinigt moet worden is zeker wel duidelijk, maar dan is het beslist niet de geloofwaardig om dit in dit stadium nu zo uit te voeren, en ook niet terecht.
de nationale ombudsman is ook niet voor niets een onderzoek gestart ..
er zijn volgens mij veel andere redenen / gedachte hierachter, door digitale mogelijkheden welke hun wel hebben, en een burger niet, of zelfs niet bij in de buurt komt levert een burger onbewust veel gegevens en privacy in, en daar komt men dan veel te laat achter..
dan nog, dit is nog maar het begin, het is toch van de zotte dat er maar een mogelijkheid is om contact te hebben, en wat moeten al de mensen gaan doen welke hun baan gaan verliezen doordat hun werk verdwijnt, vrijwilligerswerk gaan doen ?? om zo hun vaste lasten ( niet ) te kunnen betalen !