Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
roelofensing - 30-11-2015 10:55:26
Garantie & Verzekeringen

Opbouw schadevrije jaren uniform m.i.v. 1 januari 2016

Er is geeneen verzekeraar die zijn best doet om je te behouden uit klantvriendelijke oogpunt, ze zijn er alleen maar om je met allerlei lokkertje als klant te krijgen en je daarna zo aan zich vast te binden dat je geen kant op kunt, verzekeraars zijn allemaal lid van de branche "list en bedrog'

het bonus malus systeem en schadevrije jaren dienen ze zo snel mogelijk af te schaffen, het wordt gepromoot als zijnde een kortings systeem terwijl het in werkelijkheid een straf systeem is. je wordt gestraft voor een ongelukje, let wel op het woord "ongeluk" een gevolg van iet waar je geen schuld aan hebt, heel vaak wordt je ook nog dubbel gestraft want je moet je eigen risico betalen, de premie gaat voor jaren omhoog wat uiteindelijk gewoon resulteert in dat je heel vaak gewoon totaal voor je eigen schade opdraait. dit hele systeem en de manier waarop het gepromoot wordt is gewoonweg schaamteloos zaken van de verzekeraars. het wordt tijd dat er een ander systeem zoals bij in de us komt dat notoire slechte chauffeurs met veel bekeuringen en ongelukken aangemeld worden bij de verzekeringen waardoor de premie om hoog gaat maar een ongelukje zit in een klein hoekje en daarvoor verzeker je en niet om gestraft te worden.