Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 30-11-2015 23:47:14
Computers & Telefonie

Tele2 schrijft € 98,99 af voor ongevraagd dataverbruik

Op het toestel alle data gebruikers uitschakelen. anderzijds, heeft uw dochter niet (al of niet per ongeluk of bewust) het internet "gevraagd" en dan krijg je het ook, maar ze heeft er niets van gezegd en of laten merken bij u thuis. is er een datagebruik app geïnstaleerd?

u kunt roeptoeteren zoveel als u wilt, maar dit is echt de fout van de gebruiker van de telefoon.
waar kan ik terecht? nergens, proberen een coulance regeling te vragen, maar dan zou ik maar niet gaan roeptoetern. zijn er mensen met soortgelijke ervaringen? bosjes, kan ik dit voorleggen bij een arbitragecommissie of desnoods op tv? beiden heeft geen effect.
het is schandalig dat men mij iets door de strot duwt waar ik niet om gevraagd heb. nogmaals, de gebruiker of het toestel heeft het gevraagd.

laat een deskundige die wel naar het belerende verhaal geluisterd heeft de tel uitschakelen op internet.