Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vi
vincenco89 - 01-12-2015 16:14:50
Auto & Vervoer

Uitbetaling van de autoschade naar een verkeersongeval

Dank u allen voor uw reactie.

dit is mijn kant van het verhaal, de tegenpartij heeft mij de nodige details zelf verteld. zelf heb ik mevrouw niet eens zien aankomen aangezien ze zad verscholen achter een pick-up truck.

toelichting:

verwijzend naar het schadeformulier geef ik u hierbij de volgende toelichting op de situatie. aangezien de achterzijde niet voldoende ruimte biedt, probeer ik via deze weg het extra te verduidelijken. ik acht de tegenpartij volledig aansprakelijk voor deze schade. situatie: ik sloeg linksaf zoals te zien op te tekening. ik kon in alle rust links afslaan en had daarvoor alle ruimte. een pickup-truck die van links kwam sloeg namelijk rechtsaf. dit bood mij de mogelijkheid zelf linksaf te slaan. de tegenpartij reed achter de pickup-truck en probeerde deze half in te halen via links op het moment dat de pick-up rechtsaf sloeg. hierdoor kon ik haar ook niet zien aankomen. op het moment van raken/contact was het afslaan naar links van mijn kant uit al bijna voltooid. de tegenpartij reed al deels aan de andere kant van de rijbaan vanwege de ingezette inhaalmanoeuvre. het raakpunt was mijn portier aan de zijkant en haar linker voorzijde. hieruit is ook op te maken dat ik mijn afslaan naar links al grotendeels had voltooid en de tegenpartij vanwege de inhaalmanoeuvre mij te laat zag aankomen.