Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

emcede
emcede - 01-12-2015 16:34:22
Auto & Vervoer

Uitbetaling van de autoschade naar een verkeersongeval

Sloeg u linksaf, een voorrangsweg op? dan heeft u pech; u had zeker moeten zijn dat er achter de pickup geen ander verkeer weg zou komen. de mevrouw had voorrang en die verleende u niet.

als het een gelijkwaardige kruising is, zou u niet aansprakelijk zijn. ik denk daarom dat u voorrang moest verlenen - klopt dat?

zijn er getuigen?

het waarborgfonds is, zoals edrick3 al aangeeft, geen optie. zij doen alleen iets als de tegenpartij onbekend is (en nog een paar zaken die nu niet spelen). zij helpen u niet om te bepalen wie aansprakelijk is. dat doet uw verzekeraar. u kunt nog overwegen een letselschadebureau in te schakelen. zij zullen met u bekijken of er mogelijkheden zijn uw schade te verhalen.