Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vi
vincenco89 - 01-12-2015 18:35:57
Auto & Vervoer

Uitbetaling van de autoschade naar een verkeersongeval

@marita567
ik heb een rechtsbijstand verzekering en zij helpen mij met alles waarmee ik te maken krijg naar het ongeluk. ook zij zagen van te voren spijtig genoeg weinig kans dat ik geheel schuldvrij kan worden verklaart. toch hoopten we wel op het maximale wat we konen halen, namelijk een schuld deel verdeling. gelukkig heb ik wel een schade inzittende verzekering en hoef ik mij niet druk te gaan maken over alle overige kosten naast mijn auto schade. tot nu toe zijn ook alle medische kosten en reiskosten netjes betaald en heb ik ook inspraak over hoe mijn herstel kan gaan verlopen.

na het ongeluk heb ik direct de politie gebeld en zij gaven aan dat zij alleen maar `langskomen`, als iemand lichamelijk letsel heeft gekregen door het ongeval.het is in ieder geval wel gemeld.

@emcede

het was inderdaad een voorrangsweg die ik opdraaide en je gaat er niet vanuit dat mensen op dat stuk gaan inhalen, aangezien er aan de andere kant van de weg auto`s aan het wachten waren om ook af te gaan slaan naar de weg waar ik vandaan kwam. en doordat zij zo dicht op haar voorganger zat had ik geen zicht op haar.

zoals ron530 aangeeft heb ik gewoon botte pech, ik het verkeer hoor je te anticiperen alleen staan verkeersregels heel simpel op zwart en wit. dat maakt het ook zo oneerlijk.