Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 01-12-2015 19:24:59
Auto & Vervoer

Uitbetaling van de autoschade naar een verkeersongeval

Beste vincenco89,

wens u uiteraard veel beterschap en hoop dat u snel weer de oude bent.
uw link met de situatie ter plaatse en dan 180 graden gedraaid heb ik bekeken.
zoals al eerder aangegeven heeft u gewoon pech, erg veel pech gehad.
als ik kijk dan lijkt het er heel sterk op dat de tegenpartij door een doorgetrokken streep is gaan inhalen. dat is een verkeersovertreding maar verandert niets aan de schuldvraag (iemand op een voorrangsweg die door rood rijd tegen iemand die door groen rijd, die de voorrangsweg nadert, begaat een verkeersovertreding maar de andere partij is dan wel de 'schuldige').
mocht u op de voorrangsweg rijden en hetzelfde was gebeurt dan was uiteraard de tegenpartij de schuldige geweest maar nu heeft u gewoon pech gehad, heel veel pech.
als uw auto total loss is dan kunt u de auto nog laten repareren met tweedehandsonderdelen maar misschien is het dan verstandiger om toch uit te zien naar een andere auto.
wens u het allerbeste.