Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vi
vincenco89 - 01-12-2015 19:52:51
Auto & Vervoer

Uitbetaling van de autoschade naar een verkeersongeval

@jorisw

precies wat u zegt zo is het jammer genoeg ook, ik heb hier gewoon extreem veel pech.

@hopetobehelping

u geeft een heel belangrijk punt aan, namelijk dat mevrouw over een doorgetrokken streep heeft gereden, dit is zelfs vermeld in het betoog van de tegenpartij en dan bedoel ik het inhalen. dat ik dit over het hoofd heb gezien, morgen bel ik mijn rechtsbijstand verzekering op en geef ik dit punt alsnog aan.

wie niet waagt wie niet wint, dank u wel voor deze informatie.

@emcede

indien iemand mij beschuldigt van te hard rijden zonder enige feiten te kennen of te denken dat ik mij en mijn auto graag zelf totall loss rijd dan heb ik in dit geval nog heel erg netjes gereageerd. als men graag wilt gaan speculeren over het ongeval zonder maar enige feiten te kennen, dan ben ik daar niet van gediend op zijn zachts gezegd. dat spijt me dat sommige mensen dat niet kunnen hebben, als je zo reageert dan kan je ook zo`n reactie terug verwachten van de persoon in kwestie die al veel pech heeft in deze situatie.

verder ben ik iedereen heel erg dankbaar van de reactie`s die uw allen mij heeft gegeven. nu wetend dat ik gewoon pure pech heb gehad.
bij deze sluit ik dit onderwerp voor zover dat mogelijk is !