Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
milenkovic - 01-12-2015 22:28:33
Computers & Telefonie

Te hoge tele2 factuur voor data verbruik zonder bundel

[quote=gerbera schreef op dinsdag 1 dec 2015, 22:10]ondanks uw reacties wil ik het ook maar even proberen. het is niet de provider die de instellingen van de telefoon beïnvloed dat bent u zelf. u bepaald of u zaken wilt uitschakelen en ja ook het lezen van een contract of voorwaarden hoort daarbij. verder is ook het lezen van een handleiding belangrijk. kan mij voorstellen dat u schrikt van de onverwachte bedragen maar dat had dus voorkomen kunnen worden door ook de kleine lettertjes te lezen. en voor alle duidelijkheid, ik heb geen bijbaantjes ook niet bij tele2. dank voor uw uitleg. uw benadering komt over zoals het zou verwacht moeten worden. ik ben het gedeeltelijk met u eens. ja ik had alle kleine letters moeten lezen, heb ik net als ieder mens globaal gedaan en de afgelopen 2 jaar is er ook niks verkeerd gegaan, omdat ik ook overtuigd was dat ik alles wat ik kon blokkeren op de telefoon ook heb geblokkeerd. maar het blijkt niet afdoende te zijn. ja ik heb de instellingen geaccpteerd die tele2 stuurt, zonder werkt het niet. dus je moet wel. zelfde als cookies, je mag weigeren maar als je het doet kun je vrij weinig. mobiel internet stond uit. updates stonden aan alleen bij wifi.

hoever moet je gaan voor een bel abbo van 4 eur. wat achteraf met een tip van tele2 veel ellende kan besparen. door een instelling die je door de provider toegestuurd krijgt. het is te makkelijk om alle schuld bij de gebruiker te leggen. de gebruiker loopt altijd achter de feiten aan. de gene die er geld aan verdeinen zijn je altijd een stap voor.