Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 02-12-2015 15:46:51
Garantie & Verzekeringen

Eigen bijdrage

Hallo duif2,

wat algemene info: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/zorg-in-zorginstelling/vraag-en-antwoord/welke-kosten-krijg-ik-vergoed-in-een-verzorgingshuis-en-verpleeghuis">klik

dekking aanvullende zorgverzekering vaak niet nodig in verpleeghuis

wanneer iemand in een verpleeghuis woont, is het vaak zo dat een aanvullende zorgverzekering overbodig is. en een basisverzekering voldoende is. zo worden door instellingen veel noodzakelijke zorg volledig geregeld door het verpleegtehuis. hieronder vallen tandarts, douchestoel, rolstoel, incontinentiemateriaal, sta-op-stoel, therapeutisch elastische kousen, orthopedische schoenen, persoonlijk alarm, noodzakelijke dieetproducten, douchestoel, aangepast vervoer enz. vraag na en zoek zelf goed uit welke voor welke zorg al geleverd wordt door het tehuis en in de basisverzekering vergoedt.
bereken verschil premie en vergoeding

voor zorg die niet via de basisverzekering en niet via de awbz door het verpleegtehuis wordt vergoed, kunt je een aanvullende zorgverzekering afsluiten. je kunt er ook voor kiezen om mogelijke aanvullende kosten zelf te betalen. wat niet vergoedt word zijn hulpmiddelen als brillen en contactlenzen. vaak weegt het premieverschil niet echt op tegen het voordeel.
(http://www.familieblauwborgje.nl/zorgverzekering-vergelijken/">bron)

met vr.gr.