Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfaromeo164
alfaromeo164 - 02-12-2015 20:09:32
Geldzaken & Recht

Huurachterstand

[quote=haarp schreef op woensdag 2 dec 2015, 18:16]

kun je die 690 euro niet rood staan op de bank. ik kan 2200 euro rood staan.daar je werk hebt denk ik dat je een flexibele rekening hebt en rood kunt staan. andere opties je creditcard of je doorlopend krediet als je deze hebt.

dat jij €2200 rood kunt staan, komt waarschijnlijk door je inkomsten. wij weten niet wat ts verdient en of hij dit bedrag rood kan staan. daarnaast is de optie creditcard of doorlopen krediet een erg dure optie. je in de schulden steken door een fout van de werkgever is het stomste wat je kunt doen. de werkgever heeft door eigen schuld het bedrag naar een ander rekeningnummer overgemaakt. de werkgever dient terstond het verschuldigde bedrag nogmaals en naar het juiste rekeningnummer over te maken en zelf de actie te ondernemen om het foutief overgeboekte geld terug te krijgen.