Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 02-12-2015 21:33:36
Computers & Telefonie

Internet

Internet is een openbaar medium dus daar heb je je eigenlijk net zo te gedragen als in het "echte" leven. je gaat in het echte leven ook niet in je blote kont de straat op, dus waarom zou je op internet wel rare dingen doen? als je vreemde dingen wilt doen die anderen niet mogen weten, moet je dat op z'n minst in een beveiligde omgeving doen.

en van dat wifi: ja, je telefoon (of welk ander wifi device dan ook) zend een signaal uit om access points te vinden. dat is het idee achter wifi. wil je dat niet, dan moet je wifi uitzetten. een prepaid mobieltje maakt overigens niks uit. de koppeling tussen het wifi signaal en de persoon staat los van de sim (de sim wordt helemaal niet gebruikt voor wifi doeleinden).