Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 02-12-2015 21:35:45
Geldzaken & Recht

Verplichting tot een digitaal leven ..

[quote=mein33 schreef op maandag 30 nov 2015, 17:40][quote=valerius-2 schreef op maandag 30 nov 2015, 00:56]een tijd geleden was er een trekschuit voor vervoer en toen de spoorwegen de auto en de fiets daar kwamen oude mensen dus ook niet uit maar de meeste die daar niet mee weg kunnen komen worden toch wel geholpen door familie kennissen en zo voort er zijn altijd al in die niet met hun tijd mee hebben kunnen komen dat zal altijd wel zo blijven maar dat is nu een maal de tijd van de techniek. ben zelf dus tegen de 86 en gelukkig heb ik al vroeg met deze zaken te maken gehad en er veel van op gestoken door mijn drang om alles te willen weten.. maar dit soort moeilijkheden voor ouderen is er dus altijd al geweest en zal altijd wel zo blijven. anders zouden wij nog de zelfde zaken hebben als de in de middeleeuwen..


maar, vroeger hadden we geen gezeur of gedoe over het milieu, de klimaatverandering, de luchtvervuiling, de overbevolking enz. enz. die de zgn. "vooruitgang" de mensheid heeft gebracht.
veel mensen die zgn. met hun tijd zijn meegegaan, maken zich nu grote zorgen vanwege allerlei milieu en klimaat ontwikkelingen die hun "vooruitgang" de wereld al heeft aangedaan en nog zal aandoen en diezelfde mensen zijn bang dat het leven van hun nazaten op deze aardkloot wel eens heel onplezierig zal kunnen worden als het al niet onleefbaar gaat worden.
"vooruitgang" is niet altijd "vooruitgang".

vervuiling is niet iets van de laatste tijd. in de tijd van stoomtreinen was de lucht veel vuiler dan nu.