Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 04-12-2015 07:40:56
Computers & Telefonie

Nieuwe kassa site van vandaag

@reflecs, dank voor de tip over "zoeken".  dat is ook weer via een omweg en die functie werkt tot dusver bij mij niet. vragen op onderwerp zoeken werkt  bij  evenmin (zoekvak ergens midden op de pagina). ook werkt het niet als je "buitenom" via internet een vraag zoekt als je toevallig het onderwerp ervan nog weet.


wat betreft dubbel posten van commentaar (uw verwijzing), dat betreft een pagina waar je "vind ik leuk" e.d. kunt aanklikken. daar heb ik niets te zoeken en ik vermoed ook dat er niets met de commentaren gedaan wordt/zal worden.


het is haast een klucht. als je antwoorden terug wilt zoeken moet je alsmaar scrollen en klikken en ben je veel tijd verder voordat je gevonden hebt watje zoekt. voorheen ging je bij veel antwoorden heel gemakkelijk naar bijv. de (bijna) laatste genummerde pagina bij de reacties op een vraag.


als je nu een vraag wilt zoeken dan moet je alle vragen doorlopen voordat je er bent met ook weer veel (te veel) scrollen en klikken, niet alleen door dit onhandige systeem maar ook door de vele loze ruimte en dus vele pagina's.


om te reageren op uw tip is het zaak om te onthouden wat u schreef of anders toch maar door alle antwoorden heen scrollen omdat het reactievak bovenaan geplaatst is. ik voel me niet geroepen om in aparte vakjes te reageren op reacties omdat ik dat systeem nutteloos en overbodig vind.


mijn ogen zijn daar (de onrust van het voor je ogen langs schieten) niet blij mee, en mijn muis piept luidkeels uit protest wegens de overuren die hij maakt en steeds het punt van oververhitting bereiken...... 


als het meezit dan gaat de redactie terug naar het vorige systeem. mij staat vaag bij dat dat in het verleden ook al eens gebeurd is na een slecht gevallen vernieuwing.