Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 04-12-2015 13:59:34
Voeding & Gezondheid

Ervaring met dierenarts korsten in duitsland tov nl

dit trad niet zo lang geleden bij mijn hondje ook op. op het laatst liep ze wel eerst 500 meter op drie pootjes. dan na verloop van tijd weer goed.


dus pootje onderzocht niets te zien. dierenarts, ontstekingsremmers en pijnstillers voorgeschreven, had geen effect. terug dierenarts, diagnose, moet wel artrose zijn.


 


dierenarts heeft glucosamine voorgeschreven in poedervorm. ik had daar weinig vertrouwen in, maar tot mijn verbijstering liep ze na een week weer de deur uit op vier pootjes. alleen als ze een tijd gelegen heeft en gaat dan lopen, trekt ze nog even met die ene.


het poeder strooi ik over haar eten en schijnt heel erg lekker te zijn, want ze likt haar bord af. je schijnt ook brokken te hebben, waar dat glucosamine al in verwerkt is, maar mijn hond eet rauw vlees.


 


dus uit persoonlijke ervaring zou ik zeggen, probeer eerst dat. opereren kan altijd nog.