Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 05-12-2015 10:51:36
Computers & Telefonie

Klacht tegen de nieuwe site

met inloggen heb ik geen probleem, sterker nog ik wordt nu automatisch ingelogd als ik de pagina bezoek. dat is dan gelijk ook het enige positieve punt.


 


de waardeloze navigatie, het enorme gele vlak waar de vraag in staat, vragen van jaren geleden die als 'populair' worden aangemerkt, etc. etc. het is allemaal even verschrikkelijk. net als vele anderen heb ik hier op deze manier niets meer te zoeken. ik vraag mij werkelijk af welk stelletje nitwits bedacht heeft dat dit een verbetering zou zijn. ik neem aan dat de redactie ook wel meeleest, dus ik ga niet apart klagen. als ze zo'n blok beton voor hun hoofd hebben dat ze hier niet meelezen, dan moeten ze een andere baan zoeken.