Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna53
donna53 - 05-12-2015 15:55:04
Elektronica & TV

Kun je met een webstick op een android tv programma's bekijken?

@philips36.


als ik mijn laptop aansluit op de tv via hdmi kan ik  alles zien wat er op mijn laptop binnen komt. ook uitzending gemist, etc.


(het is dus voor duitsland,hè) ik wilde juist de webstick rechtstreeks op de tv aansluiten zodat je je laptop niet meer nodig hebt.


je zit dan altijd met al die draden over de grond als je vanaf de bank de zaak wil bedienen en het geluid is ook niet je-dat.


ik heb net bij de mediamarkt gezocht naar google chrome en daar staat bij dat alles wat er op mijn tablet verschijnt ook op de tv zichtbaar wordt. 


maar ik lees ook hoe je chromecast moet installeren en dan gaan ze uit van een wifi signaal. daar ik een webstick gebruik (want er is geen wifi waar ik het gebruik, anders had ik dit allemaal niet nodig en had een androidtv gewoon het signaal gepakt) vraag ik me dus af of je de chromecast wel kunt installeren zonder wifi