Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 11-12-2015 13:47:42
Computers & Telefonie

Wat kan ik als beste kopen qua communicatie als ik in de usa verblijf?

@tenormin: dan wordt het dus een laptop + dongel kopen (zonder simkaart, want die koop je dan in amerika). internet dongels (dus zonder simkaart) zijn nog behoorlijk prijzig zie ik. je zou deze kunnen kopen http://www.routercenter.nl/product/515811/category-245725/huawei-e8231.html#product_specifications" target="_blank">http://www.routercenter.nl/product/515811/category-245725/huawei-e8231.html#product_specifications


(coolblue is een zeer betrouwbare webshop)


 


als er een kpn of andere telecomshop bij je in de buurt zit, kun je daar eens informeren. let op: de dongel moet simlockvrij zijn, zodat je ieder willekeurige in amerika gekochte simkaart er in kunt doen. het zou kunnen dat kpn alleen dongels verkoopt die alleen geschikt zijn voor kpn simkaartjes. daar heb je niks aan.


 


heb je wel iemand die kan regelen voor je in amerika dat je het internet op kan? want jullie 2 gaan er niet uit komen, ben ik bang.


 


heb je advies nodig over de aankoop van een laptop? zo ja, laat het dan weten, en zeg even wat je maximaal daaraan wilt/kunt besteden.