Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 11-12-2015 18:03:52
Elektronica & TV

Espressomachine omruilen

ik doe het even in een gewoon antwoord want in reacties kun je geen normale tekst weergeven.


 


zoekster zegt: maar nu haal je een oud artikel van arnoud engelfriet aan wat nog gebaseerd is op de oude wet. toen was er nog sprake van uitproberen ik heb zelf al de andere link van a.e neergezet, waarin hij toch een andere visie geeft op het geheel.


 


alfatrion zegt : je begrijpt hem vast verkeerd.


 


zoekster; nee, dat doe ik niet en ik vind dat een erg kort antwoord. ik heb nl ook nog een persoonlijke maliwisselling met hem (a.e) gevoerd. ik vroeg hoe het nu zat, omdat ik het ook wel erg onduidelijk vond nu de nieuwe wet was ingevoerd. ik heb zelfs nog een mailwisseling met marco loos gehad, die nu ook niet meer zo zeker van zijn zaak was. later kwam dat nieuwe artikel, van arnoud engelfriet. waar jij ook nog op hebt gereageerd.

nu zegt a.e.
dus: je mag uitproberen maar niet meer dan dat je in de winkel zou mogen. doe je meer, dan mag de winkel een deel van je geld houden ter compensatie maar ze moeten wel onderbouwen hoe veel én ze mogen niet de gehele retour weigeren.

en dan nu de hamvraag: wat mág je in de winkel? bij de blokker mag ik het koffiezetapparaat van het schap pakken en op de knopjes drukken (met stekker niet in het stopcontact), maar bij van pommeren mocht ik een kopje koffie zetten met elk apparaat dat me aanspraak. (ik dronk 9 espresso en sliep de hele nacht niet, maar dat terzijde.) wat is nu de maatstaf?