Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 11-12-2015 18:15:48
Geldzaken & Recht

Ik heb via marktplaats een mijn bod ingetrokken ben ik nu verplicht te betalen

met excuus maar u doet een bod en bereikt een overeenkomst en dan vertelt u ook nog eens dat u al betaald heeft terwijl dat niet zo is. de verkoper maakt het pakket in goed vertrouwen verzendklaar met alle kosten van dien en dan gaat bellen/mailen dat de koop niet door gaat en dan ook nog eens zegt dat u nog helemaal niets heeft betaald en ook niet van plan bent om de verkoper enigszins tegemoet te komen. wat mij betreft mag de verkoper als zij de acceptatie op papier heeft naar een incassoboer stappen als u de onkosten die gemaakt zijn niet betaald en een melding u als onbetrouwbare koper op marktplaats doen.


tip voor de volgende aankoop op marktplaats als u al geen ban krijgt, denk na, doe een bod, en houdt u aan de afspraken en bovenal niet liegen want dat heeft u door te zeggen dat u betaald heeft terwijl u dat niet heeft gedaan.