Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gerry1969
Gerry1969 - 11-12-2015 19:30:26
Computers & Telefonie

Welke iphone aanschaffen?

naast alle reeds gegeven adviezen denk ik dat u in deze prijsklasse geen goede camera vindt.


niet alleen is het aantal megapixels belangrijk ook de lichtwaarde van de lens, uitgedrukt in f, hoe lager de f waarde des te betere foto's met minder licht maar dan nog. er zijn een aantal toestellen met f1,.8 lens te krijgen en deze maken bij daglicht best redelijk foto's zeker als je ze op het scherm van de telefoon beklijkt. ga je de foto op het grotere laptop/pc/tabletscherm weergeven dan is het verlies al te zien.


wat ik wil zeggen is dat de definitie van een goede foto vaak wordt afgemeten aan hoe de foto op het telefoonschermpje eruit ziet, voor een fotoliefhebber is de gewone camera toch zijn/haar ding. de wat luxere toestellen bijv galaxy s6 van samsung en iphone 6 maken best behoorlijke foto's, zeker voor een telefoon maar zitten in een heel andere prijsrange.


 


mvg diewilik