Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 14-12-2015 23:28:57
Huishouden & Energie

Ik word aan het lijntje gehouden door mediamarkt; wat te doen?

quote zoekster: ik begrijp al waarom ze hem zogenaamd niet hebben. ze hebben hem nu te koop staan voor 599,-


hij is zelfs direct leverbaar staat op de site.


 


maar u heeft er wel recht op! vanuit juridisch oogpunt kan mm er niet onderuit. de prijs is niet zo waanzinnig laag dat u er vanuit had mogen gaan dat er iets niet klopte aan de prijs.


 


nee, zoekster dat is niet de reden. de vaatwasser is in de outlet shop van mm gekocht. in de outlet worden showroommodellen verkocht of artikelen met deukje/krasje. vaak gaat het dan maar om 1 (of 2) exemplaar.


de betreffende vaatwasser is niet meer beschikbaar op de outlet site van mm. zou kunnen dat een andere koper net een paar minuten eerder die vaatwasser heeft gekocht en daarom nog als beschikbaar op de site stond.


 


er staan wel een paarsiemens vaatwassers (bosch en siemens zijn van dezelfde fabrikant) voor zo'n beetje dezelfde prijs op de site (ook nl model) is dat geen geschikt alternatief? https://outlet.mediamarkt.nl/index.php?route=product/category&path=72_102&sort=pd.name&order=asc&page=3" target="_blank">https://outlet.mediamarkt.nl/index.php?route=product/category&path=72_102&sort=pd.name&order=asc&page=3