Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita567
marita567 - 16-12-2015 08:23:23
Geldzaken & Recht

Particuliere verhuurder geeft privégegevens aan een derde

de huurbaas mag wel het tel.nr geven van uw ex - buurvrouw , zodat zij een afspraak kan maken met de nieuwe huurder om de woning te bezichtigen, als er in de woning nog meubels staan , maar niet als de woning al leeg is , dit is dan de taak van de verhuurder en niet van de huurder . 


dit doen woningbouwverenigingen ook , maar zij is niet verplicht om de sleutels af te geven , de sleutels moeten afgegeven worden aan de verhuurder .


ik hoop wel dat u ex - buurvrouw foto`s heeft gemaakt bij het verlaten van de woning gezien de lakse houding / problematiek met de verhuurder .


verbaasd mij wel dat de gemeente hier niks aan doet, zie ook hier https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huurwoning/vraag-en-antwoord/wat-kan-ik-doen-als-de-verhuurder-niet-zorgt-voor-onderhoud-van-mijn-huurwoning" target="_blank">klik