Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 17-12-2015 10:50:17
Geldzaken & Recht

Mag je zomaar iemand het huis uitzetten?

U schrijft:  ik ben vorige week het huis uitgezet door mijn ex. daarna schrijft u: mijn vraag is of mijn ex schoonouders mij het huis uit mogen zetten, terwijl zij daar niet woonden.  u bent kennelijk zoals ik uw eerste regel lees, door uw ex het huis uitgezet, wat kan, want u schrijft verder: ik moet er wel bij vermelden dat ik geen medehuurder ben en dat we geen samenlevingscontract hebben. daarnaast denk ik dat er meer is gebeurd, wat u niet schrijft, dat deze situatie op deze manier geescaleerd is. het zal niet aan het beroemde dopje van de tube tandpasta gelegen hebben.

zoals swat1500 al schrijft, u heeft geen rechten en de politie kan weinig tot helemaal niets voor u doen. het enige wat u kunt vragen of (eventueel een derde partij) uw resterende spullen op afspraak kan afhalen. doe dat dat met een brief in de brievenbus.