Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 20-12-2015 14:44:26
Geldzaken & Recht

Derving huurgenot

rapporteer

toon reacties (1)luister eens goed tijger. ik stel hier een vraag, dat u komt met bijdehante opmerking wilt zeggen dat u of niks te doen heeft in uw leven of uw mond niet durft open te trekken in het 'echte' leven. of ik mijn deur wel of niet open heb naar de gang mag niet baten! ik hoor geen geur overlast te ondervinden van de buren of wie dan ook. dat heeft niks te maken met een vrije sector woning of een sociale huurwoning waar u in woont zoals ik begrijp uit uw reactie. mocht u het antwoord niet weten hou dan lekker uw vingers van het toetsenbord en ga iets anders doen.

als u alleen maar reacties wilt waarin u beklaagd wordt of die u groot gelijk geven, dan bent u hier aan het verkeerde adres. u haalde de term "vrije sector woning" aan, alsof u dat meer rechten zou geven, dan een sociale huurwoning. voor uw informatie, niet dat dat er verder toe doet, ik woon al meer dan 40 jaar in mijn eigen woning. 

u kunt beter contact opnemen met bijvoorbeeld een advocaat en daar uw geld verspillen aan een kwestie waarin u geen poot hebt om op te staan, dan hier een vraag te stellen waarop u geen antwoord wilt hebben.  of trek uw mond open tegen de buren, zij zullen u vierkant uitlachen en adviseren de deur dicht te doen,


rapporteertoon reacties (1)