Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

h.
h.terpstra - 26-12-2015 13:33:31
Huishouden & Energie

Waarom zijn de 65 + altijd de klos ., we hebben steeds minder te besteden,

Beste rozendal,

omdat u niet kunt staken. wet en regelgeving is gewijzigd. u betaald fors meer voor ziekte en zorg verzekering.

u betaald premie over uw aow ; pensioen en als u een uitkering heeft van uw eigen geld drie maal !! 5,1+ 5,1 + 7,2 %. naast uw normale verzekerings premie. u wel bekend.

maar de voorzieningen zijn er niet meer. ok, de huisarts is gratis dacht ik. maar als ik in nov. / dec. met een gebroken been in een ziekenhuis terecht kom, is er geen overeenkomst of het potje van afspraken is leeg.w.u.v. deel zelf betalen.van de rekening " die met een vork geschreven is". met dank aan vvd hogervorst minister en zijn companen. kortweg u bent niet meer sluitend verzekerd.
eerder was dat beter geregeld. betaalde max. 1 % van mijn bruto salaris. vrouw en studerende kinderen mee verzekerd.
dan was alles gedekt. kunstbeen, kunstpik, tandarts incl. kronen. (goud wel betalen) en alle andere zaken. zonder huisarts kon je een specialist inschakelen. dat was verzekerd zijn. groet, h.