Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 27-12-2015 09:58:32
Huishouden & Energie

Waarom zijn de 65 + altijd de klos ., we hebben steeds minder te besteden,

@mienkereltje

tijger,de aow is verbonden aan de wet algemene ouderdoms wet, en wordt inderdaad geint door de belastingdienst, en de pot wordt uitbetaald door de svb. toen drees begon was er geen cent geind, vandaar dat wij de gelden moesten opb rengen voor de ouderen. en inderdaad ben ik al 10 jaar met pensioen. dus de vijftig jaar werken zult u wel niet halen, want als ik alles van u lees hebben wij met zijn allen ook lang genoeg voor uw inkomen gewerkt. u weet toch ook dat de premie voor de aqw nu ook gebruikt wordt voor heffingskortingen? de premie voor de aow zelf, kan met een procent of vier naar beneden.

nee, inderdaad, meer werken ben ik niet van plan. geniet dan ook al jaren van mijn aow, die nu door 65 minners wordt opgebracht. ben dan ook een van diegenen die nog gewoon op 65-jarige leeftijd aow kregen.

en de premie voor de aow wordt gebruikt voor de heffingskortingen? wat is dat nu weer voor onzin.?