Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 29-12-2015 13:26:13
Voeding & Gezondheid

Zorgaanbieders vergelijken

Mijn tegenvraag: welke auto zal ik kopen?

beide vragen zijn alleen door 'matchen' met de eigen wensen te benaderen. verzekeraars verkopen in het geval van zorgverzekeringen alleen hun eigen producten, vergelijkingssites verdienen alleen aan 'een overstap' en nemen vaak niet eens alle polissen mee, professionele onafhankelijke adviseurs rekenen tenslotte uurtje factuurtje. de laatsgenoemde kan een goed onafhankelijk advies tegen betaling afgeven, vraag vooraf naar de prijs!

het ziet er verder als een gok uit, temeer omdat niemand in de glazen bol voor 2016 kan kijken. begin eens met meerdere vergelijkingssites om tenminste een 'gevoel' te kunnen ontwikkelen. openblijvende vragen kunt u tenslotte bij verzekeraars stellen of bij 'handlangers', zoals independer of de consumentenbond (forum). de npcf in utrecht heeft voor speciale vragen veel kennis in huis als 'bundelaar' van patiƫntenverenigingen.

heb je (g)een voorkeur? vraag dan hier nog even verder........op dit forum met veel vrijwilligers, die ook allemaal een optimale zorgverzekering hebben moeten uitzoeken.