Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 29-12-2015 14:45:11
Elektronica & TV

Kpn verkoopmethodes

Voor de beschuldiging 'agressieve verkoopmethode' is dit forum niet de juiste plek, want de deelnemers kunnen dit niet op uw naam doorsturen. daarmee zult u dus zèlf aan de gang moeten gaan.

bent u lid van bij voorbeeld de consumentenbond, kan er op consumentenniveau iets ondernomen worden. of via klacht.nl en/of klachtenkompas.nl

over de ontstane discussie met tijger1; prima, dat hier geen wetenschappers actief zijn, maar normale mensen met normale (emotionele) reacties.

zou het kloppen, dat iemand voornamelijk reageert voor een (mij niet bekend) puntensysteem, dan laat hem/haar die vrijheid. ik zie dit forum primair als een bijdrage voor het zoeken naar oplossingen en het geven van antwoorden op gestelde vragen, of iemand daar nu een bonus voor krijgt of niet, doet voor de vraagstellers niet zo erg ter zake. uw opmerkingen hierover zijn daarom eerder overbodig en absoluut off-topic.

nb. punten geven vind ik inmiddels wèl een achterhaalde en tamelijk infantiele methode, een voortvloeisel uit de lagere schooltijd, maar ook dat is volkomen off-topic!

ik begrijp op mijn beurt even niet, waarom een meer dan één maand oude topic ineens weer opgewarmd wordt......wie wèl, want dat gebeurd vaker, soms uit voorgaande jaren zelfs.

misschien moesten topics daarom een vervaldatum (sluiten) krijgen? (vraag, óók aan de redactie)