Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

h.
h.terpstra - 30-12-2015 00:23:05
Huishouden & Energie

Waarom zijn de 65 + altijd de klos ., we hebben steeds minder te besteden,

Tijger , u heeft niet begrepen wat rozendal zegt.! u weet niet wat zijn vaste lasten zijn. en misschien is het ook cinisch bedoeld zoals ook anderen dat schreven. 
feit is, dat hier drie discussies door elkaar zijn gehaald.
feit 2 is, dat gepensioneerden op meerdere fronten gepakt worden, omdat men de regelgeving/ belasting en zorgstelsel heeft aangepast om meer te kunnen innen. !!!
vbld. de aow was eertijds vrijgesteld van belasting. nu opgeteld bij het totale inkomen. daarnaast betaald men zorgpremie op iedere vorm van inkomen. ook over de aow uitkering. ook al heb je als tweeverdiener allebij de maximale premie betaald sinds 1981 als ambtenaar.
je ontvangt het zelfde bedrag als iemand die nimmer ingelegd heeft. als koppel 2 maal 2/3 is  133 % . ga niet planktonpijpen achter de comma s.v.p. .is de regel, maar ook een andere discussie.
waar de mensen hier terecht over klagen ; is het feit dat men gekort wordt op eigen geld; n.l. hun pensioen geld.achterstallig loon.!
voor de goede orde, die grofe zorg inhouding geld ook voor werkenden met een modaal inkomen. bij hoger inkomen is het percentage lager, maar ook te hoog.  uitleg en reden in deel 2.