Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

h.
h.terpstra - 30-12-2015 01:12:08
Huishouden & Energie

Waarom zijn de 65 + altijd de klos ., we hebben steeds minder te besteden,

Deel 2. pensioenen. cda mp lubbers plunderde de pensioen pot van het abp. naar buiten leende hij twee maal 310 millioen gulden.
bleek later vele malen meer te zijn meer dan 36 miljard euro in de huidige koers. 36 maal10 tot de negende. 
de snelheid van het licht is 3 maal 10 tot de achtste. begrijpt u het nog ? ik niet. dat is zo gigantisch veel geld , als dat nuttig gebruikt zou zijn en worden, dan is ons onderwijs en zorg stukken goedkoper.(  m.i. moet je dat ook niet gratis doen. een drempel is gezond.).
dat v. acht en wiegel cda/vvd, betaalde aow premie voor de helft inpikte;van ambtenaren  is meestal vergeten. een werkende burger die de maatschappij draaiende houdt en en broodje pikt bij de bkker omdat hij honger heeft is een dief. niet de politieke oplichters. dat zijn brave mensen. goede bestuurders zoals loek hermans. de klootzak heeft duizende noodzakelijke zorg arbeidskrachten om zeep geholpen.

en hier op dit forum proberen mensen elkaar  vliegen af te vangen. inplaats van structureel een oplossing te vinden voor gevraagde problemen. carola 83 en tijger; lees eens wat u geprojecteerd heeft . en heeft dat iets bijgedragen aan oplossingen?
groet, en inzicht