Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 01-01-2016 15:03:10
Voeding & Gezondheid

Goed begin van 2016 door meer positieve berichten te plaatsen?

@hänschen klein,

allereerst wens ik u, alle panelleden op dit forum en de redacteuren, een goed 2016 toe en hoop ook dit jaar weer een bescheiden bijdrage te mogen leveren in het oplossen van problemen waarin consumenten terecht zijn gekomen.
consumenten met positieve ervaringen zullen zich op een consumenten site niet snel melden en er zijn, naar mijn idee, al genoeg mogelijkheden om een positieve reactie te plaatsen, al dan niet als reclame bedoeld.
persoonlijk denk ik dat de "hulp" die hier wordt geboden aan de in problemen zijnde consument regelmatig tot een passende oplossing voor die consument zal leiden, maar jammer dat deze consument (in 99% van de gevallen) niet het nut ziet om terug te melden hoe het e.e.a. is (af)gelopen. met deze terugmeldingen zou iedereen op deze site zijn/haar voordeel kunnen doen.
maar meestentijds als "het probleem is opgelost" is daarmee ook de hulpverlen(er)(ing) vergeten.
zoals reeds eerder is opgemerkt verdwijnen er reacties, het is echter gissen naar het waarom.
als het alleen is omdat er een woordspeling, spreekwoord of iets dergelijks wordt gebruikt, dan onbreekt het de betreffende redacteur (van dienst) helaas aan enig inlevingsvermogen en dat is jammer.
spelregels zijn er om nageleefd te worden, maar zolang er niemand beledigd, gediscrimineerd of geschoffeerd wordt zou dit geen reden moeten zijn om het "stufje" te gebruiken, al is het alleen maar om het persoonlijk tintje dat het panellid in een reactie inbrengt om het e.e.a. een beetje luchtig te houden te respecteren, anders wordt het zeker een chagareinige boel en dat zou niemand moeten willen.