Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 04-01-2016 11:33:34
Geldzaken & Recht

Bestolen op het werk

@annemarie brandsen,

als ik uw probleem zo beschouw en uw antwoorden op de gegeven reacties lees, dan gaat u er vanuit dat u naar uw werk moet kunnen meenemen wat u wil. helaas is de werkelijk anders.
aangezien er nu reeds twee maal iets van u is gestolen en u daar geen lering uit heeft getrokken vraagt u zelf om problemen.
uiteraard moet een ieder van andermans spullen afblijven, maar de gevangenissen zitten niet voor niets vol met personen die dat jammergenoeg niet konden.
de "dief" weet dat er bij u iets te halen valt en zal ook na deze tweede maal zijn/haar slag proberen te slaan.
zolang u uw spullen onbeheerd achterlaat bent u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van de diefstal van uw geld en/of goederen.
de enige remedie om diefstal op de werkplek te voorkomen is "niets" van waarde mee te nemen, alleen de hoogstnodige bescheiden mee te nemen en deze altijd onder uw beheer te houden en dit "kan niet" bestaat niet.