Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 18-01-2016 18:46:39
Computers & Telefonie

Tvonline werkt niet meer omdat de silverligt plugin gecrast isht

Ik denk dat het tijd wordt om dit probleem op het forum van kpn te zetten. meer mensen ondervinden de laatste tijd problemen met itvonline.

je zou nog firefox kunnen proberen, moet je wel zorgen dat je de nieuwste versie hebt van firefox (zie help - over firefox - controleren op updates) en de nieuwste plug-in van silverlight (heb ik in eerdere reactie uitgelegd hoe dat moet).
dat is zo'n beetje het enige dat ik nog als advies weet te geven.

kpn forum http://forum.kpn.com/t5/interactieve-tv/itv-online-werkt-niet-op-pc/m-p/389063#m39683" target="_blank">http://forum.kpn.com/t5/interactieve-tv/itv-online-werkt-niet-op-pc/m-p/389063#m39683 

hetzelfde probleem doet zich voor bij horizon t.v. van ziggo op pc/laptop, die werkt ook nog met silverlight. bij de één werkt het wel (meestal na een hoop gedoe) en bij de ander niet.

silverlight is zwaar achterhaald, hoogste tijd dat kpn (en ziggo) overstappen op html5 player.