Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jb
jb50 - 20-01-2016 12:45:58
Huishouden & Energie

Waar kan ik hulp krijgen bij een bromtoon die je hele leven kapot maakt?

Wel eens aan tinnitus gedacht. men hoort dan een fantoom geluid. mijn moeder heeft er ook erg veel last van maar zij wijt dat aan de cv ketel van de bovenbuurman. ook als ik of anderen bij haar zijn vraagt ze voortdurend of men het ook hoort. en dat is dus niet zo.
via de woningvereniging zijn er al diverse acties ondernomen waaronder een 24-uurs meting door een gespecialiseerd bedrijf wat niets opleverde; enkel de rekening voor de woningver. van ruim 2000 euri's.
als u googelt op "tinnitus" zijn er talloze sites die hier aandacht aan besteden met tips voor b.v. een therapie.
mijn moeder van 93 vindt helaas dat haar probleem niet aan haar ligt en dus hoeft zij dus ook geen therapie. wij zijn hier al zo'n 8 jaar mee bezig! u zou dus alle mogelijkheden moeten bekijken anders is het leven geen leven meer.
zoek ook eens op een moeder van midden 40 die ook gebrom hoorde. niets hielp en zij heeft tenslotte enige jaren geleden euthanasie laten plegen. sterkte!