Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

borg queen
borg queen - 20-01-2016 14:24:42
Huishouden & Energie

Waar kan ik hulp krijgen bij een bromtoon die je hele leven kapot maakt?

hallo mathijs,

ik ken het probleem. ik ben hypersensitief ook wel hoog sensitief persoon (hsp) genoemd en ook ik kan last hebben van allerlei brom- of hoge tonen en ook trillingen die ik als vervelend kan ervaren.anderen horen of voelen dat niet. ik slaap ook al ruim 40 jaar met oordoppen, anders wordt ik van allerlei geluiden wakker.


langdurige of snel repeterende bromtonen of hoge tonen kunnen je leven aardig verzieken. ooit ook eens dagen last gehad van een zware brom. dat bleek een transformatorhuisje 5 kilometer verderop te zijn, waar iets, naar later bleek, niet in orde was. na de reparatie was ook de brom weg. ga eens aan de wandel 's nachts om uit te zoeken waar die brom vandaan komt.( heb ik toen ook gedaan) en vraag de buurman vriendelijk of hij de pomp 15 minuten kan uitzetten op de late avond, als het al rustig is buiten, om deze in ieder geval uit te sluiten


ik wens ze sterkte en succes met de zoektocht en als je het nog niet geprobeerd hebt: oordoppen. laat desnoods goede aanmeten. 


 


groet,

patricia