Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mathijs_b
mathijs_b - 20-01-2016 17:17:55
Huishouden & Energie

Waar kan ik hulp krijgen bij een bromtoon die je hele leven kapot maakt?

de verhuurder heeft een paar monteurs gestuurd. die kwamen luisteren, hoorden (uiteraard) niets en vertrokken weer. 


  tinnitus is het ook niet. tinnitus hoor je niet alleen in je eigen huis. buitenshuis, bij andere mensen en zelfs gedurende een week vakantie heb ik het nooit gehoord.
het zit duidelijk bij de buren. als ik onze hoofdschakelaar uitschakel hoor ik het nog steeds. toen in de wijk de stroom uitviel was het opeens doodstil!
een buur heeft me even in zijn huis laten rondkijken en ik denk niet dat het daar vandaan komt.
de andere buur gaf aan dat het misschien zijn groot aquarium zou kunnen zijn en heeft een isolatiemat in de aquariumkast gelegd. helemaal fout dus, het gaat om contactgeluid. de pomp staat in de kast en de kast staat op de niet-geïsoleerde vloer. dat zou de oorzaak kunnen zijn, maar die buurman staat niet te wachten op nog een gesprek. 
uiteraard zijn andere oorzaken ook mogelijk, maar hoe kom ik er achter?


ik heb nu een ouderwetse tikkende opdraaiwekker onder mijn hoofdkussen gelegd, de radio staat de hele nacht aan en een ventilator draait de hele nacht. dat alles overstemt de brom enigszins maar niet genoeg.