Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
parish - 22-01-2016 13:04:52
Auto & Vervoer

Hoe lang gaat accu van een e-bike mee?

Wij hebben een electrische fiets van keola gekocht. daar kreeg ik 5 jaar garantie op (2015)!
is zover de enige die dit doet. keola heeft een giga goede service aan huis. vandaag bellen en wellicht komen ze morgen al, zeker in dezelfde week. is een onderdeel niet goed of valt het soms uit, dan wordt het meteen vervangen!
dacht dat garantietijd van de accu nu bijgesteld hadden naar 3,5 jaar en zijn niet flauw in het vervangen van de accu als deze wat over zijn garantietijd is.
het is ook een hele andere accu als de andere aanbieders, je kunt hem 2000 keer opladen en gewoon aan de oplader laten als je hem niet gebruikt.
heb je een fiets met een zware motor, dus boven 40 nm dan trekt die ook snel heel veel spanning uit de accu, gevolg is eerder leeg en minder km.
fiets je veel in de bergen of heuvels dan moet je wel een zwaardere motor hebben en heeft een accu ook veel te lijden, doe je dat niet en fiets je meestal op vlak terrein, dan is keola een uitstekende fiets voor rond de 1500 euro. een nieuwe accu is rond de 300 euro geloof ik. dat is betaalbaar voor iedereen.
en een nederlands produkt met topaccessoires afgemonteerd.