Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 26-01-2016 22:51:42
Vakantie & Reizen

Goede wintersportdekking

Het betreffende onderdeel heb ik even gekopieerd en zet ik hier neer. het is wel belangrijk dat je de av even goed door neemt.


2.8 geneeskundige kosten


de geneeskundige kosten zijn verzekerd, als deze dekking op uw polisblad staat en u hiervoor premie heeft betaald.


heeft u gekozen voor de reisverzekering optimaal? dan is de dekking geneeskundige kosten standaard meeverzekerd.


 


belangrijk om te weten


• deze dekking biedt een aanvulling op de wettelijk verplichte nederlandse zorgverzekering. dat betekent dat deze dekking alleen aanvullend vergoedt wat uw zorgverzekering niet of onvoldoende vergoedt.


• heeft u geen verplichte nederlandse zorgverzekering? of biedt uw zorgverzekering geen vergoeding in het land, de plaats, of de instelling waar u de geneeskundige kosten moet maken? of niet voor de reden waarvoor u op reis bent? dan ontvangt u geen vergoeding via deze dekking.


• wij mogen u vragen ons te machtigen om uw medische gegevens op te vragen.


• wij vergoeden alleen als u een van deze bewijzen aan ons kunt geven: - het uitkeringsbericht van uw zorgverzekeraar met de kopieën van de nota’s; - de originele medische nota’s.


2.8.1 wat is verzekerd? u bent verzekerd voor de kosten van:


• medisch noodzakelijke geneeskundige zorg;


• medisch noodzakelijke tandheelkundige zorg voor uw natuurlijke gebit;


• extra reiskosten die u tijdens uw reis maakt van en naar de instelling die de zorg verleent. de noodzaak voor deze medische zorg is tijdens uw reis ontstaan en u kon deze niet voorzien toen u op reis ging. een erkende en bevoegde zorgverlener moet deze noodzakelijke medische zorg verlenen. om na een ongeval aanspraak te kunnen maken op nabehandelingskosten in nederland moet de behandeling in het buitenland zijn gestart.



2.8.2 kwaliteit van medische zorg


wij willen de kwaliteit van de geneeskundige behandeling en de goede samenwerking met ziekenhuizen en artsen garanderen. daarom bepalen wij in welk ziekenhuis en door welke arts u zich moet laten behandelen.