Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 27-01-2016 10:28:59
Garantie & Verzekeringen

Fiets gestolen

@juffertje1883,

uw optie a. kunt u best aan de verzekeraar voorleggen, maar zij zullen u niets vergoeden aangezien u niet aan de voorwaarden kunt voldoen om twee "originele" sleutels in te leveren.
optie b. kunt u ook aan uw verzekeraar melden, maar ook in dit geval zullen zij u niets vergoeden aangezien u geen twee "originele" sleutels kunt inleveren. het reseve sleuteltje zal, even als de bijgemaakte, geen gebruikerssporen vertonen.
de kans is groot dat u zult worden gezien als fraudeur en uit de verzekering wordt gezet en daardoor ook nergens meer een dergelijke verzekering kunt afsluiten.
verstandiger was geweest om gelijk een nieuw slot te laten monteren en de gegevens daarvan aan de verzekeraar te melden, maar dat is mosterd na de maaltijd.
kijk bv. eens rond op o.a. marktplaats of uw fiets toevallig te koop wordt aangeboden.