Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 29-01-2016 09:13:25
Winkels & Webshops

Wat te doen bij een factuur van de bedrijvengids nooit een contract mee gehad???

U heeft hier, aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, te maken met een 'bedrijfje' dat vele ondernemers probeert op te lichten.
zij zullen er alles aan doen om u zover te krijgen om u te laten betalen..... echter niet via de formele weg.
dat dit niet pluis is en dat dat figuur geen formele weg wil bewandelen (omdat hij van zichzelf weet dat hij fout bezig is) blijkt al wel uit het feit dat hij een, in zijn ogen terechte, vordering plotseling vermindert naar die € 75,--. een bonafide onderneming zou dat nooit (zo gauw) doen.

leest u * http://sofanny.nl/ervaringen-met-telefonische-acquisitie/" target="_blank">dit * ook eens, hoe vele ondernemers de dupe zijn van dit soort figuren.

ik zou in uw geval geen cent betalen en zelfs totaal niet meer reageren. telefonisch direct afkappen zonder ook maar iets te zeggen.