Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan4073 - 29-01-2016 15:50:42
Computers & Telefonie

Install windows 7 met rescue disk.

Ik heb een iso versie van windows 7 gedownload van http://www.techverse.net/download-windows-7-iso-32bit-64bit/ even opletten dat je de juiste w7 versie download en of je pc een 32 bit of 64 bit systeem is. als je het niet weet dan kun je beste 32bit kiezen.
deze download kopieren naar een dvd of naar een usb stick.
daarna computer opstarten en installatie stappen volgen. na de installatie en de activatie (legaal maken) heb ik gelijk upgrade gedaan naar w10. en daarna alle programma's er weer op gezet. bent er zeker een dag druk mee. maar als dank het werkt super.
op andere pc al een keer een pc van w7 upgrade gedaan naar w10 maar daar hebben sommige programma's toch last van. w7 op schone pc zetten na de hd eerst geformateerd te hebben en dan w7 er op en als dat goed is upgrade naar w10 en dan je programma's. dat is de beste manier. dit laatste heeft niet direkt met je vraag te maken maar mogelijk dat je geprobeerd het om w10 te installeren en dat dit zoveel problemen geeft dat je weer opnieuw wilt beginnen. windows 10 is best goed maar je moet het op een schone pc installeren.