Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 29-01-2016 16:30:44
Computers & Telefonie

Install windows 7 met rescue disk.

beter is om dit programma te downloaden https://www.microsoft.com/nl-nl/download/windows-usb-dvd-download-tool" target="_blank">https://www.microsoft.com/nl-nl/download/windows-usb-dvd-download-tool 


deze even installeren en dan het programma starten en de dvd in de lade te doen het programma is gewoon in het nederlands dus dat moet te doen zijn.


vervolgens start u uw computer met de usb stick in de usb poort op en zorg er voor dat deze ook van de usb stick opstart f12 of via de bios esc of del toets.


mocht er nog bestanden opstaan dan worden deze in de meeste gevallen hernoemd naar windows.old die te vinden is in de c: partie


is het een schone installatie dan is dat natuurlijk niet het geval.


mocht u toch bestanden hebben die door een crash gewist zijn dan kan u recuvia gebruiken http://www.piriform.com/recuva/download/standard" target="_blank">http://www.piriform.com/recuva/download/standard dit is een gratis en goed werkend programma die met een beetje geluk veel van uw verloren bestanden kan terug halen vooral bij foto`s , video en tekst bestanden is dit aan te raden.