Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 30-01-2016 21:37:24
Computers & Telefonie

Misleiding media markt

@ na het zien van de uitzending, waar mm niet aan tafel durft te komen en de telefonische uitleg van mm hilarisch was. @  gaan diumenge en carola tegen mij verder in de aanval en plussen elkaar waarnodig, nu deugt  brecht  ook al niet is de kassa uitzending   niet objectief, was het geluid ineens slecht?? maw  kassa  deed maar wat en de mensen die er zaten kletsten maar wat uit hun nek, ik weet niet hoe ik dit verder op een fatsoenlijke manier ken zeggen, maar het is uitermate triest dat @ diumenge en @ carola de twee handen op een buik nu verder nog objectief mensen moeten helpen, ik heb hier mijn twijfels  over. gevolgt door een goede  3e @ tijger. schijnbaar heeft carola in haar verwarring  om haar gelijk te houden nu 2  laptops  gekocht? op hardware info stond  dat deze laptop maar in een winkel te verkrijgen was idd  media markt, en dan nog  memoreren dat ze hem voor 100 euro goedkoper had. verder wordt mijn commentaar op hun ongelijk beschreven als  onheus woord/taalgebruik ? wie het leest moet zelf  maar beslissen. tevens  meent  @ carola het nodig  te vinden brecht  van hulten te schofferen dat ze niet ken rekenen ? de discussie `s  met kapé bewijzen het tegendeel, maar dat schijnt  @carola te ontgaan. 

wie er nu nog  reageert, jongens  succes, ik gooi er een slotje op....verder en als laatse wil ik kwijt  dat btw altijd  betaald  dient  te worden. welke omweg er ook wordt gebruikt, zelfs  ex  staats secr   teeven heeft er last van... die dacht ook btw wegermee . waarop hij en zn   baas konden opstappen.