Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

es
esnej - 01-02-2016 11:17:12
Computers & Telefonie

Anoniem telefoontje uit zwitserland

@pieterwolters : ik zeg ook niet dat anonieme nummers per definitie gevaarlijk zijn, maar het is vaak gezeur waar ik toch niet op zit te wachten. kortom niet opnemen of pas als er heel wat keren achter elkaar gebeld is werkt meestal wel het beste.


en ik begrijp best dat  in andere landen om 21.00 uur een andere tijd is. alleen zijn dit voor mij allemaal acties om de kans te verkleinen dat je iemand aan de lijn krijgt waar je niet op zit te wachten. natuurlijk kan dat nog steeds dat begrijp ik ook.


 


@tijger als je van je werk belt is het helaas. kun je altijd nog een poging met je mobiel doen of heel regelmatig bellen, want dan denk ik waarschijnlijk wel een keer het zal wel belangerijk zijn.


en verder weet ik, zoals ik al eerder schreef, dat er geen familie of vrienden in het buitenland wonen of op vakantie zijn.